Het project "Vrouwenbesnijdenis, mijn manier om nee te zeggen" wordt in verschillende middelen uitgewerkt:

DE GROTE TENTOONSTELLING

DE GROTE TENTOONSTELLING

De grote tentoonstelling op canvaspanelen (2x2m) is voor grote openbare plaatsen (stations, parlementen, enz.) met als doel beleidsmakers en professionelen uit de zorg- en onderwijssector, maar ook het grote publiek uit Afrika en Europa te sensibiliseren en attent te maken op manieren van verzet tegen deze praktijk. Deze tentoonstelling zal te zien zijn aan het Noord Station van 6 tot 20 februari 2013, Luik-Guillemins van 18 tot 29 april 2013, Brussel - Sint-Gorikshallen van 1 mei tot 2 juli 2013 en Antwerpen-Centraal van 16 juli tot 5 augustus 2013.

DE KLEINE TENTOONSTELLING

DE KLEINE TENTOONSTELLING

De tentoonstelling in klein formaat 50x70cm is geschikt voor plaatsen die worden bezocht door gemeenschappen die er met vrouwenbesnijdenis te maken hebben zoals buurtcentra, medische centra, centra voor gezinsplanning, centra voor asielzoekers en andere plaatsen.

DE FOLDER

DE FOLDER

Een gratis folder met een selectie van 10 portretten is beschikbaar in het Frans en het Engels voor de doelgroep (mannen en vrouwen afkomstig uit de gemeenschappen die aan vrouwenbesnijdenis doen). Als u folders wilt voor uw vereniging of instelling, kunt u deze bestellen bij GAMS.

HET BOEK

HET BOEK

Een boek met de verschillende getuigenissen opgetekend tijdens studiebezoeken in België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Guinea, Djibouti en Senegal, is ook voorzien voor mid-2013. U kunt het project voorfinancieren door het boek vooraf te bestellen (20 euro per stuk). Maak uw bestelling.